Tweetal tankt benzine, maar heeft lege tank

dinsdag 2 mei 2017

Geldrop - Op de Maarten Trompstraat in Geldrop pakten wij dinsdagochtend rond 4.00 uur twee mannen van 28 en 26 jaar uit Eindhoven en Veldhoven op. Het tweetal was in het bezit van twintig jerrycans vol met benzine.

Surveillerende agenten reden even daarvoor over de Johan Peijnenburgweg, waar ze een auto met aanhanger zagen rijden. Bij een controle vroegen ze aan de twee inzittenden wat ze nog zo laat deden. Ze gaven aan net getankt te hebben, maar dat verhaal geloofden de agenten in eerste instantie niet. En dat was niet zonder reden. De tank van de auto was immers zo goed als leeg. Door een gat in het zeil van de aanhanger zagen de agenten meerdere vaten vol met benzine staan, in totaal twintig jerrycans.

De twee hadden aanvankelijk een onduidelijke verklaring voor het bezit van de benzine. Uiteindelijk bleek dat de benzine was getankt in Eindhoven. Daarbij maakten de twee waarschijnlijk illegaal gebruik van de tankpas van een bedrijf. De mannen werden aangehouden een meegenomen naar het bureau. Daar zitten ze nog altijd vast voor verder onderzoek.

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Helmond | 112 alarmeringen Helmond | Goedkoop Tanken in Helmond | Supermarkten in Helmond | Weerbericht Helmond