Treffer vanuit auto, politie zoekt dader(s)

zaterdag 18 november 2017

Eindhoven - Al lopend op de Fransenbaan werden twee jongens zaterdagochtend 18 november rond 03.00 uur achtervolgd door een auto. Vanuit de auto werd er – zo vermoeden we – geschoten met een gasdrukpistool/luchtdrukwapen. Eén van de jongens liep hierbij een hoofdwond op. De politie is op zoek naar de auto en de inzittenden.

Na een avondje weg liepen twee jongens met de fiets in hun hand over de Fransenbaan. Een auto volgde hun een korte tijd met gematigde snelheid. Na een tijdje haalde de auto de jongens in waarbij één van de jongens plots geraakt werd. Een 19-jarige Eindhovenaar liep hierbij een hoofdwond op en is voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht. De auto is vervolgens hard weggereden de Montpellierlaan op. 

Ter plaatse blijkt dat het slachtoffer waarschijnlijk door de persoon achter in de auto ‘beschoten’ is met een gasdrukpistool of /luchtdrukwapen. De politie onderzoekt de zaak nu verder om vast te stellen dat het daadwerkelijk om een dergelijk pistool gaat en wat de toedracht is van het incident.

Het gaat om een donkere auto, mogelijk een sportmodel/coupé-achtige auto. In de auto zaten vermoedelijk 3 personen. Er is door de snelheid van het gebeuren, geen signalement te geven van de inzittenden.

Heeft u iets verdachts gezien of informatie hierover, neem dan contact op met de politie via 0900 88 44, via het meldformulier op politie.nl/melden of anoniem via 0800-7000 of het meldingsformulier van M.

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Helmond | 112 alarmeringen Helmond | Goedkoop Tanken in Helmond | Supermarkten in Helmond | Weerbericht Helmond