Gestolen auto botst tegen muur rotonde en vliegt in brand

zaterdag 1 april 2017

Gemert-Bakel - De politie zoekt getuigen van een aanrijding met een in Gemert gestolen auto. De auto botste zaterdagochtend 1 april 2017 in Bakel tegen een rotondemuur en vloog in brand.

Na een melding van een aanrijding op de rotonde Gemertseweg – Dorpsstraat in Bakel gingen agenten zaterdagochtend rond 2.15 uur ter plaatse. Daar werd een brandende auto aangetroffen die tegen een rotondemuur was gebotst. De brandweer bluste het voertuig, dat eerder die avond gestolen werd vanaf de oprit van een woning aan de Elzent in Gemert. De sleutels van de auto werden door insluipers uit de woning weggenomen.

Heeft u iets gezien in de omgeving van de Elzent in Gemert, bent u getuige geweest van de aanrijding in Bakel of beschikt u anderzijds over informatie die mogelijk verband kan houden met de diefstal en het ongeluk? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. U kunt ook het onderstaande tipformulier invullen. Blijft u liever anoniem, bel dan 0800-7000.

Laat het ons weten via het tipformulier.

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Helmond | 112 alarmeringen Helmond | Goedkoop Tanken in Helmond | Supermarkten in Helmond | Weerbericht Helmond