Slachtoffer mogelijk steekincident gezocht

zondag 28 augustus 2016

Eindhoven - De politie is op zoek naar het slachtoffer van een mogelijk steekincident op het Stratumseind in Eindhoven. Het steekincident zou zondagochtend 28 augustus rond 3.30 uur plaats gevonden moeten hebben. Een Eindhovenaar zit vooralsnog als verdachte vast hiervoor.

Bij de politie kwam zondagochtend 28 augustus een melding binnen van een steekincident op het Stratumseind. Ter plaatse werd echter geen slachtoffer aangetroffen. Enkele getuigen verklaarden dat er rond 3.30 uur een steekincident had plaatsgevonden. Er werd ook een signalement van de dader gegeven. De gewaarschuwde agenten hielden op basis van het signalement rond 3.40 uur op het Stratumseind een 42-jarige verdachte Eindhovenaar aan. Hij zit vast. De politie onderzoekt wat er nu daadwerkelijk is gebeurd. 

De politie heeft echter geen slachtoffer meer aangetroffen en roept het eventuele slachtoffer alsnog op om zich te melden bij de politie. Weet u mogelijk wie het slachtoffer van het steekincident is, bel dan 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Neem dan contact op via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: steekpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Helmond | 112 alarmeringen Helmond | Goedkoop Tanken in Helmond | Supermarkten in Helmond | Weerbericht Helmond