Helmond | straatinfo

steekpartij politie meldingen

Nieuwe aanhoudingen in onderzoek steekincident

steekpartij

Helmond - In het onderzoek naar het steekincident dat woensdagochtend plaatsvond in Helmond, hield de politie zaterdagmiddag twee nieuwe verdachten aan. Het gaan om de man en de vrouw die al door de politie werden gezocht.

Woensdagochtend werd al een eerste verdachte gearresteerd. In de zaak is de recherche dringend op zoek naar een vrachtwagenchauffeur, die mogelijk een zeer belangrijke getuige is. Die man heeft zich nog niet gemeld.

De twee aanhoudingen vonden plaats op het moment dat de politie bij de Kanaaldijk N.O. op zoek was naar sporen. Tijdens dat onderzoek kwamen de twee gezochte verdachten voorbijgereden. Ze werden direct aangehouden. Het gaat om een 32-jarige vrouw zonder vast woonadres en een 22-jarige man uit Mierlo.

Het onderzoek naar het steekincident is nog in volle gang. Nog altijd wil de politie dringend spreken met de vrachtwagenchauffeur, maar ook met anderen die iets van het incident hebben meegekregen. Alle informatie blijft welkom via politie.nl/melden of 0900-8844. Anoniem bellen kan via 0800-7000.

Soortgelijke berichten

Twee aanhoudingen na steekincident
Enschede

Aanhoudingen na steekincident
Heerlen

Twee aanhoudingen voor steekincident
Winschoten

Twee aanhoudingen na steekincident Voorburgstraat
Rotterdam

Vier aanhoudingen na steekincident in Stad
Groningen

Man gewond na steekincident; drie aanhoudingen
Zeeland

Nog twee aanhoudingen in onderzoek dodelijk steekincident
Almelo

Steekincident
Hoogwoud

Steekincident
Almere

Steekincident
Utrecht

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio