Helmond | straatinfo

overval-beroving politie meldingen

Politie zoekt getuigen na overval op woning

overval / beroving

Helmond - Een bewoonster van een pand in Helmond werd vrijdag 27 november het slachtoffer van een overval. De politie wil graag in contact komen met getuigen die iets gezien of gehoord hebben.

Bij de politie kwam vrijdagavond 27 november een melding binnen van een incident bij een woning aan de Hermelijnstraat in Helmond. Een vrouw zou haar woning binnen zijn geduwd door onbekende personen. Ter plaatste troffen de agenten het hevig geschrokken slachtoffer aan en namen een eerste verklaring op, gevolgd door een buurtonderzoek. De vrouw deed dinsdag 1 december aangifte van het gebeurde. Het slachtoffer gaf aan dat zij vrijdagavond rond 18.00 uur bij thuiskomst werd overvallen. De vrouw stond bij de achterdeur toen zij van achteren door een man werd benaderd en een onbekend voorwerp tegen haar aan werd gedrukt. Ze werd gedwongen om de woning binnen te gaan. Vervolgens kwamen nog twee personen het pand binnen en werd de woning doorzocht. Uiteindelijk zijn ze gevlucht met een buit die onder meer bestond uit geld, computerapparatuur en sieraden. De drie daders zouden naar schatting tussen de 18 en 20 jaar zijn en droegen donkere kleding, handschoenen en een petje met daarover een capuchon.

De politie wil graag in contact komen met mensen die iets hebben gezien of gehoord dat met deze overval in verband gebracht kan worden. Dat kan informatie van uiteenlopende aard zijn. Denk aan verdachte personen die zich die dag of eerder die week ophielden in de omgeving van de Hermelijnstraat in Helmond of mensen die personen hebben zien weglopen op die bewuste vrijdagavond 27 november in de buurt van de Hermelijnstraat. Heeft u iets gezien of gehoord, dat op welke manier dan ook een link kan hebben met deze zaak, bel dan de politie op 0900-8844. Blijft u liever anoniem, geef u tip dan door via 0800-7000.

Soortgelijke berichten

Politie zoekt getuigen overval
Zaandam

Politie zoekt getuigen overval
Heesch

Politie zoekt getuigen overval
Sneek

Politie zoekt getuigen overval
Zaandam

Politie zoekt getuigen overval
Haarlem

Politie zoekt getuigen overval
Veldhoven

Politie zoekt getuigen overval
Zaandam

Politie zoekt getuigen van overval
Heerlen

Politie zoekt getuigen van overval
Amstenrade

Politie zoekt nieuwe getuigen overval
Soest

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio