Politie zoekt getuigen van overval op cafetaria Helmond

donderdag 9 november 2017

Helmond - Op zaterdagavond 28 oktober hebben twee mannen een cafetaria aan de Houtse Parallelweg overvallen. Direct na de overval heeft de politie twee aanhoudingen verricht. Uit onderzoek is echter gebleken dat deze mannen niet bij de overval betrokken waren. De politie komt graag in contact met getuigen.

Omstreeks 22.00 uur, rond sluitingstijd,  kwamen twee gewapende mannen het cafetaria binnen. Ze bedreigden de eigenaren met een mes en een pistool. Uiteindelijk vertrok het tweetal zonder buit . De eerste man had een dun postuur, droeg een licht trainingsjack en een lichtkleurige bivakmuts.  Hij droeg een spijkerbroek en handschoenen en had een mes bij zich. Hij was ongeveer 1.75 m groot en sprak Nederlands zonder accent. De tweede man was iets kleiner, droeg een donkere bivakmuts,  handschoenen en een pistool. Ook hij had een dun postuur.  

Er waren geen klanten in de zaak op het moment van de overval. De politie komt graag in contact met getuigen. Het tweetal vluchtte te voet richting de Pater Jozef Bollenstraat. Daar stond een auto met de lichten aan maar het is niet duidelijk of de overvallers in die auto zijn gestapt. Heeft u iets gezien die zaterdagavond? Of heeft u informatie die kan bijdragen aan het oplossen van deze zaak? Bel dan met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800 – 7000.

BVH 2017223103

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Helmond | 112 alarmeringen Helmond | Goedkoop Tanken in Helmond | Supermarkten in Helmond | Weerbericht Helmond