Getuigen van geweld tegen twee handhavers van Stadstoezicht gezocht

woensdag 3 augustus 2016

Eindhoven - Twee handhavers van Stadstoezicht zijn dinsdagochtend 2 augustus gewelddadig benaderd door een man en een vrouw die het niet eens waren met een parkeerboete die zij kregen op de Woenselse Markt in Eindhoven. De politie zoekt getuigen.

Nadat de handhavers dinsdagochtend rond 10.20 uur een parkeerbon hadden uitgedeeld voor onbetaald parkeren op de Woenselse Markt in Eindhoven, werden zij benaderd door een man en een vrouw die het niet eens waren met de boete. De handhavers werden uitgescholden. Kort daarna kwam de betreffende auto met daarin de man en de vrouw op hen afrijden. De handhavers moesten opzij stappen om niet geraakt te worden. De auto werd diverse keren op de handhavers afgestuurd, die het voertuig gelukkig telkens konden ontwijken. Ondertussen werden ze uitgescholden en werd naar hen gespuugd. Uiteindelijk is het stel in de auto weggereden in de richting van de kruising Kronehoefstraat – Pastoriestraat.

De man en vrouw reden in een rode Ford Ka. De vrouw heeft een licht getinte huidskleur, is ongeveer 25 jaar en tussen 1.60 en 1.65 meter groot. Ze heeft een slank postuur en donkerbruin lang haar. Ze droeg die betreffende dinsdag donkere kleding. De man heeft eveneens een licht getinte huidskleur en is naar schatting tussen de 25 en 30 jaar en tussen de 1.60 en 1.65 meter groot. Ook hij heeft een slank postuur en opvallend lang rasta haar in een staart tot op zijn heupen. Hij heeft een kort baardje en droeg donkere kleding. Herkent u deze personen of was u getuige van het incident? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Blijft u liever anoniem, bel dan 0800-7000.

Agressie en geweld tegen hulpverleners en handhavers is onacceptabel. Zij hebben een verantwoordelijke rol in de samenleving en moeten zonder te worden gehinderd hun werk kunnen doen. Met wederzijds respect. Lees meer over geweld tegenover politie en hulpverleners op www.politie.nl onder "thema's" vindt u het thema "Geweld tegen politie en hulpverleners".

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Helmond | 112 alarmeringen Helmond | Goedkoop Tanken in Helmond | Supermarkten in Helmond | Weerbericht Helmond