Politie houdt hennepknippers aan

zondag 26 maart 2017

Helmond - De politie hield zaterdag 25 maart rond 11.40 uur drie mannen, een 23 en 44 jaar man uit Boekel en een 33-jarige man waarvan de woonplaats onbekend is, aan in een schuur bij een woning aan de Wevestraat. De drie werden betrapt toen ze hennep zaten te knippen in de schuur. De mannen zijn meegenomen naar het politie voor verder onderzoek. De hennep is in beslag genomen en wordt vernietigd.

Help mee hennepkwekerijen te bestrijden!

De politie deed onderzoek op de Wevestraat nadat er melding was gedaan van henneplucht in de omgeving. Na wat speurwerk kwamen de agenten de drie verdachten op het spoor. Ruikt u henneplucht en denkt u dat er een hennepkwekerij in uw buurt zit? Meld verdachte situaties, bel de politie via 0900-8844 of bel Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000. Punten die kunnen wijzen op een hennepkwekerij: aanwezigheid van hennepgeur, onveilige situaties door illegale aanpassingen in de meterkast of elektriciteitsaansluiting, constant zoemend of ronkend geluid en beslagen/afgeplakte ramen of gordijnen die nooit opengaan.

bron: politie.nl | Categorie: drugs


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Helmond | 112 alarmeringen Helmond | Goedkoop Tanken in Helmond | Supermarkten in Helmond | Weerbericht Helmond