Ondergrondse hennepstekkerij aangetroffen, vier arrestaties

donderdag 13 april 2017

Milheeze - Donderdagochtend 13 april heeft de politie in een bosperceel bij Milheeze een ondergrondse hennepstekkerij en -drogerij aangetroffen. Er zijn vier arrestaties verricht. De stekkerij / drogerij is vandaag ontmanteld en afgevoerd.

De politie deed onderzoek in het bosperceel aan de Hutten naar aanleiding van een Meld Misdaad Anoniemmelding. Op een afgelegen plek in het bos trof de politie een golfplaten schuur aan. In de schuur was een toegang tot een ondergrondse betonnen kelder, waar duizenden hennepstekken stonden. In totaal gaat het om 6000 stekken en ongeveer 500 kg gedroogde hennep. In de woning die bij het perceel hoort is een 46-jarige man uit Lieshout en een 43-jarige vrouw aangehouden. Een 19-jarige man uit De Mortel is in de kelder door de politie aangetroffen en gearresteerd. Voorts is ook een 69-jarige man uit Helmond als verdachte aangehouden. Zij zijn allen in verzekering gesteld. De ontmanteling en afvoer nam de hele dag in beslag.

Lees meer over de aanpak van illegale hennepteelt: https://www.politie.nl/themas/illegale-hennepteelt.html

 

bron: politie.nl | Categorie: drugs


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Helmond | 112 alarmeringen Helmond | Goedkoop Tanken in Helmond | Supermarkten in Helmond | Weerbericht Helmond