Hennepkwekerij opgerold

donderdag 2 maart 2017

Mierlo - De politie hield donderdag 2 maart rond 12.00 uur de bewoner van een woning aan de Lisdodde aan. In de woning werd een hennepkwekerij met 190 planten opgerold. De stroom voor de kwekerij werd illegaal afgetapt. De materialen voor de kwekerij zijn in beslag genomen en worden vernietigd. De bewoner is meegenomen naar het politie bureau voor verder onderzoek. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

Wat is het gevaar van hennepteelt?

Mocht zich een hennepkwekerij bij u in de buurt bevinden, dan loopt u risico op brand door kortsluiting en lekkage. Criminelen die zich bezighouden met illegale hennepteelt gebruiken onderling veel geweld. De schade die de hennepteelt veroorzaakt is groot. Woningcorporaties en energiebedrijven draaien op voor de kosten veroorzaakt door lekkages, brandschade en illegaal afgetapte energie.

Help mee hennepkwekerijen te bestrijden!

Ruikt u henneplucht en denkt u dat er een hennepkwekerij in uw buurt zit? Meld verdachte situaties, bel de politie via 0900-8844 of bel Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000. Onderstaande punten kunnen wijzen op een hennepkwekerij:

bron: politie.nl | Categorie: drugs


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Helmond | 112 alarmeringen Helmond | Goedkoop Tanken in Helmond | Supermarkten in Helmond | Weerbericht Helmond