Arrestatie na aantreffen drugs in woning

maandag 24 juli 2017

Helmond - In een woning in Helmond trof de politie maandag 24 juli diverse soorten harddrugs aan. De bewoner werd aangehouden.

Naar aanleiding van bij ons binnengekomen informatie dat in een woning aan de Willem Beringsstraat in Helmond waarschijnlijk drugs aanwezig zouden zijn, brachten wij maandagochtend een bezoek aan het pand. In de woning werden onder meer ruim twee kilo amfetaminepasta, ruim 500 XTC-pillen, een liter GHB, een kleine hoeveelheid henneptoppen en illegaal vuurwerk (een cobra en een mortierbom) gevonden. De bewoner van het pand is aangehouden en zit vast voor verder onderzoek. 

We maken een zogenaamde bestuurlijke rapportage op voor de gemeente, zodat zij kan onderzoeken of het pand op basis van de Wet Damocles voor bepaalde tijd gesloten kan worden.

Bel met de politie op 0900-8844 als uw vermoedt dat er in uw buurt of wijk wordt gehandeld in drugs. Bestrijding van de lokale handel in harddrugs heeft onze volle aandacht. We pakken elke plaats aan waar wordt gedeald. Het gebruik van drugs leidt namelijk tot meer criminaliteit en heeft schadelijke effecten voor de volksgezondheid. We hebben echter uw hulp hierbij nodig. Meld verdachte omstandigheden daarom bij ons.

bron: politie.nl | Categorie: drugs


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Helmond | 112 alarmeringen Helmond | Goedkoop Tanken in Helmond | Supermarkten in Helmond | Weerbericht Helmond