Onderzoek naar twee autobranden in Geldrop

dinsdag 15 november 2016

Geldrop - De politie onderzoekt twee autobranden die dinsdagochtend plaatsvonden op Het Machinaal en het Lambertushof in Geldrop. Er zijn aanwijzingen gevonden voor brandstichting.

Rond 2.45 uur kreeg de brandweer een melding dat er op Het Machinaal twee auto’s in brand stonden. Kort na 4.30 uur bleken er twee auto’s onder een carport op het Lambertushof in brand te staan. Het vuur was via de carport overgeslagen op twee woningen, die zwaar beschadigd raakten. De brandweer heeft de branden geblust. Niemand raakte gewond.

De politie gaat in beide gevallen uit van brandstichting. De technische recherche onderzoekt de precieze oorzaak van de branden. Een mogelijk verband wordt ook onderzocht, maar daarvoor zijn op dit moment geen concrete aanwijzingen. Dit geldt ook voor enkele andere autobranden die de afgelopen periode in Geldrop plaatsvonden.

Heb je dinsdagochtend iets verdachts gezien of gehoord dat in verband kan staan met de branden? Laat het weten op 0900-8844 of op politie.nl/melden. Blijf je liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: brand


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Helmond | 112 alarmeringen Helmond | Goedkoop Tanken in Helmond | Supermarkten in Helmond | Weerbericht Helmond