Getuigen gezocht brand Gemert

zaterdag 20 mei 2017

Gemert - Bij een brand in een garage en auto aan de President John F. Kennedystraat in Gemert is zaterdag 20 mei rond 17.30 uur een gewonde gevallen. De gewonde is tevens verdachte voor veroorzaken van de brand. De politie is op zoek naar getuigen.

De bewoner hoorde buiten een enorme knal en zag een steekvlam vanuit zijn auto die vlakbij de garage op de oprit stond. Er kon voorkomen worden dat de brand oversloeg op de woning door de auto van de oprit af te duwen. De garage kon niet worden gered is en totaal afgebrand.

Bij de brand is één persoon gewond geraakt. Het gaat om een 42-jarige man uit Gemert die tevens is aangehouden op verdenking van het veroorzaken van de brand. Deze man is geen bekende van de bewoner van het huis. Hij is met ernstige brandwonden overgebracht naar het Radboud ziekenhuis in Nijmegen.

Bent u getuige geweest van deze (vermoedelijke) brandstichting, neem dan contact op met ons via 0900 88 44, via het meldformulier op politie.nl/melden of anoniem via 0800-7000 of het meldingsformulier van M.

bron: politie.nl | Categorie: brand


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Helmond | 112 alarmeringen Helmond | Goedkoop Tanken in Helmond | Supermarkten in Helmond | Weerbericht Helmond